FANDOM


A magát nemes egyszerűséggel "Szakértő"-nek, vagy "Kutató"-nak tituláló személynek elsődleges ismertetőjegyei: tudása összességét Youtube videókból, Google Translate-tel (félre)fordított idegen nyelvű konteócikkekből és népi elbeszélésekből szerzi.

Mérgező kemikáliák? Lapos Föld? Globális elit uralma? Az Önképzett Szakértő mindenhez IS ért, mégpedig bárkinél IS jobban!

Tudását állítólag folyamatosan bővíti, ám valójában mindegyikük beáll egy irányra, és onnantól nem fogad el ellentétes (vagy részben eltérő) véleményeket. Így a tudása sem fejlődik, ezért helyette unalomból keresztes háborút indít az "ellentábor" ellen, hogy valamivel elfoglalja magát. Ez a harc általában hamar komolytalanná válik, mert tényekkel és érvekkel nem tud győzni, így csak személyeskedéssel tud visszavágni. Valódi munkája sokszor nincs is, így rengeteg szabadidejét a számítógép előtt töltve öngerjeszti magát a saját témájában.

Az Önképzett Szakértő gyakran tartja magát Felébredtnek is, és gyakran szerzője/tulajdonosa egy-egy Kontributor jellegű blognak, esetleg saját weboldalt is üzemeltet.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.