Kik ezek a hülyék a Földön? Wikia
Advertisement

Az embereket elnyomó, azokat kiírtani szándékozó társaság. Ők irányítják az egész világot, leszámítva azokat az "ellenálló" weboldalakat, akik "leleplezik" őket. Ezen oldalak ellen semmit nem tehetnek, pedig számos híres ember és politikus meggyilkolása is a nevükhöz köthető.

A Háttérhatalom összetétele nem teljesen egyértelmű: egyesek szerint az Illuminati, mások szerint a Reptíliánok, ismét mások szerint a Vatikán, a Szürkék, vagy ezek tetszőleges kombinációja.

A Föld uralmát több módszerrel érik el: uralják az Oktatást, a Gazdaságot, tudatmódosító hullámokat gerjesztenek a HAARP-pal, tudatmódosító szereket permeteznek a Chemtrailben, mérget permeteznek a Chemtrailben, silányítják az élelmiszert, rontják az árfolyamot, eltitkolják a mindentmegváltoztató technikai vívmányokat, eltitkolják az őket egy csettintéssel elsöprő Galaktikus Föderáció segítő jelenlétét (akik addig valóban nincsenek is jelen, amíg a Háttérhatalom nem ismeri el).

Bukásukat a Galaktikus Föderáció vagy az Anunaki hozza majd el, de csak ha a Háttérhatalom elismeri és bejelenti jelenlétüket. Addig sajnos tétlenül néznek minket az űrből.

Advertisement