FANDOM


Magasfrekvenciás légköri kísérleteket végző antennaerdő Alaszkában? Ez csakis valami ördögien gonosz technológia lehet!

A HAARP képes befolyásolni az Időjárást, oszlatja a felhőket, de sűrűsíti (nem megerősített) / helyettesíti a Chemtrailt, módosítja a tudatunkat, zombit csinál az emberből. Csak annak az agyát nem tudja irányítani, akinek eleve olyan üres az agya, hogy már Felébredtnek számít.

Hivatalos szakirodalma szerint a kutatást az Egyesült Államok Haditengerészete és Légiereje az alaszkai székhelyű Fairbanks Egyetemmel karöltve finanszírozza, illetve a DARPA (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége), mely utóbbi szervezet érdekessége, hogy kizárólag az amerikai védelmi minisztérium felső vezetésének van alárendelve, körülbelül 240 munkatársa van, éves költségvetése mintegy 3,2 milliárd dollár.

A HAARP egy tudományos törekvés, melynek célja az ionoszféra viselkedésének és tulajdonságainak tanulmányozása, illetve az eredmények alkalmazása a kommunikációs és felügyeleti rendszerek kialakításában, polgári és védelmi célokra egyaránt. [1]

A hadsereg 2014-ben beszüntette a kutatást és átadta a létesítményt a Fairbanks Egyetemnek[2], de a rossznyelvek szerint ez is csak szemfényvesztés, és természetes, hogy továbbra is módosítgatják a légköri időjárást.

Bár ez az antennaerdő csak Alaszkában van, egyes Önképzett Szakértők tudni vélik, hogy a világ több pontján, köztük Magyarországon is vannak működő HAARP telepek.

Haarp

Ez az antennaerdő már ránézésre is félelmetes!!44! #fossunkmindentől !

Woodpecker

Az orosz "harkály" a HAARP előfutára, melynek elméleti alapjait orosz tudósok egyenesen Nicola Tesla hagyatékából ásták elő.[3] Az Orosz Fakopáncs rádiójelét valójában a korai Duga radarrendszerek hozták létre, melyeket amatőr rádiósok is fogtak.[4][5]

Források

  1. https://hu.wikipedia.org/wiki/HAARP#Adatok
  2. http://index.hu/tudomany/2014/05/19/bezar_a_haarp/
  3. http://viszavzsodor.blogspot.hu/2012/06/gwen-tornyok-es-haarp.html
  4. https://hu.wikipedia.org/wiki/Orosz_fakopáncs
  5. https://en.wikipedia.org/wiki/Duga_radar#.22Russian_Woodpecker.22