Kik ezek a hülyék a Földön? Wikia
Advertisement
A cikkhez nyilvánosan elérhető adatokat használtunk fel,
melyeket a cikkben szereplő személyek maguk tettek nyilvánosan elérhetővé.

Felhasználásuk ezért nem sért semmilyen személyiségi jogot,
hiszen azt bárki maga is megtalálhatná máshol az interneten.


SZEMÉLY
Labant Csaba
Labant.jpg
Foglalkozás: Nemzetközi békenagykövet, zenész, ex-képviselő-jelölt
Szakterület: Egészségügy, oltások
Tevékenység: A magyar Oltásellenesség vezéralakja

Labant Csaba a magyar Oltásellenesség legismertebb szószólója, emellett békenagykövet, zenész és nem utolsósorban: felelősségteljes szülő.

Facebookon és a Disquson Virágh Csenge néven is találkozhatunk vele, újabban pedig Bokréta Jolán nevet is használ. Ezen a wikin is.

„A béke nem külsõ körülmény, hanem bensõ minõség.”
Labant Csaba[[src]]

„Merényletek esetében ritkán lehet rekonstruálni a történteket. Nem biztos, hogy sikerül valaha is pontosan kiderítenünk. Erőszakkal szakították el tőlünk, nem láthattunk mindent... Aminek tanúi voltunk, azok alapján csak valószínűsíteni tudunk dolgokat. A nyomozóhatóságok feladata és hatásköre volna a felderítés. Sajnos, rendőrök is érintettek az ügyben. Óriási társadalmi nyomásra lesz szükség...”
Labant Csaba Endre fia haláláról

Tevékenységei

Labant Csaba sokrétű tevékenységet folytat:

 • A Csillagösvény Alapítvány élén világutazó békenagykövet. Saját dalszerzeményeit feleségével közösen adják elő a világ minden táján (eddig 21 országban szerepelt). Ha csak ezt csinálná, a világ tényleg egy jobb hely lehetne. De nem:
 • Ezzel szöges ellentétben az Oltáskritikus Életvédők Szövetségét[1] is megalapította, mellyel a kötelező védőoltások ellen emelte fel a hangját[2]. Megrögzötten tartotta magát az AntiVaxxer-mozgalom alapelveihez: az egészségügyi dolgozók valójában nem az embereken akarnak segíteni, hanem épp ellenkezőleg. Kisgyermekes apaként könnyen lépre ment a tévtanok álhíreitől. Évekig hallatta a hangját az ügyben, aztán megtörtént, ami várható volt. Egyik gyermeke az életével fizetett apja mániájáért. De a felbőszült Csaba ekkor is az orvosokat hibáztatta, a mentősöket, akiket ő nem engedett időben kihívni[3].
 • Szót emelt a Geoengineering ellen is Ogerle Kápor 2014-es tüntetésén, ahol végül visszakanyarodott az oltások témájához is.
 • A Naturahirek.com oldalra is több cikket írt.[4]

Honlapjait már évek óta nem frissítette, kisebb-nagyobb megszakításokkal tevékenykedik oltásellenes Facebook oldalán. 2016-ban a Magyar Lapos Föld Társaság csoportjában is felbukkant.

Követői viszont ezrével vannak, mind potenciális gyerekgyilkos, még ha szándékán kívül is. Labant Csaba felelőssége óriási, amikor ezekkel a nézetekkel együtt magát "felelősségteljes szülő"-nek állítja.

Csaba vs. Wikipédia

2015-ben valaki kritikus hangvételű Wikipédia cikket írt Csabáról, amit ő többször törölt, majd miután perrel fenyegetőzött, egy időre felfüggesztették[5] szerkesztői státuszát. Mivel a cikk valóban elfogult volt, így a Wiki szerkesztőket is megosztotta a dolog. Egy hónapig vitatkoztak rajta, míg végül törölték a Labant Csaba szócikket.[6]

Csaba vs. Hunor

2016-ban újra felbukkant, méghozzá az RTL Klub televízió Házon kívül műsorában. Itt Dr. Novák Hunorral eresztették össze egy kis eszmecserére. A gyerekgyógyász csúnya oltást adott a hápogó Csabának, aki a szövődményektől félve már másnap le akarta tiltani a riportot, mert szegény nem tudta, hogy a TV nem a Facebook. A csatorna leadta a riportot, de megvágta, és kikockázta Csabát, hogy ne ismerjék fel. De ez nem volt elég, így a műsor Facebook oldalára saját névvel és arccal reklamálni kezdett - lebuktatva magát mindenki előtt...

Csaba vs. Kik ezek a hülyék

2017-re is tartogatott meglepetést, megtalálta magának a róla szóló wiki cikkünket (ezt). Nosza, bele is törölt, majd, amikor visszaállítottuk a lapot, új felhasználóval is megpróbálta, és belerondított még pár cikkbe. A legszebb önjellemzést hagyta maga után, sajnos nem a saját profiljára írta, hanem a miénkre. Gyönyörű öngól a második álprofilod után, Csaba!

„Egy szarházi féreg vagyok, aki abban éli ki alantasságát, hogy tisztességes emberekről hitelesnek tűnő oldalakat gyárt, valótlan rágalmakkal. Jó buli emberek életét tönkretenni így anoním módon, nagyon büszke vagyok magamra.”
Labant Csaba Bokréta Joli álnéven

2017. december 24-én bizonyos "Trollverő" nevű profilnak érdekes módon újra Labant Csaba szócikke (ez) lett a becsípődése. Első körben több szócikket vandalizált, majd a változtatások visszaállítása után már csak jelen szócikket szerkesztette nagy elhivatottsággal.

Csaba vs. bíróság

A béke nagykövetét 2018. január 12-re idézte be a bíróság tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt[7]. Az első tárgyalási napról a többen is leközöltek rövidebb-hosszabb cikket.[8][9][10][11][12][13]

A tárgyalás második napja március 22-én zajlott[14]. Itt gyakorlatilag egész nap Csaba volt a porondon, aki vallomásában felelevenítette a tragikus napot - természetesen a saját szemellenzőjén keresztül szemlélve[15].

A bíróság honlapján olvasható vádirat ugyanazt a tragikus eseményt írja le, amit az alábbi írás:

A tragikus eset - tanulságos

Idézet Cseh Zoltántól:

"Zoltán Cseh Tisztelt Jakab István úr!

Idézet: Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet az Ön által Labant Csabával készített „Kinek mennyit ér egy gyermek élete”[16] című interjújára.

Megnéztem és levegőhöz nem jutottam ennyi hazugság hallatán.

Arra a hírre, hogy Labant Csaba képviselőként jelöltette magát, mint „Felelősségteljes Szülő”végképp felháborodtam. A riport és az előbbi jelmondat eszembe juttatta Endre kisfia halálának körülményeit.

Azóta minden nyilvános fórumon igyekszik bebizonyítani, az orvosok, mentősök, rendőrök, gyámhatóság bűnszövetkezeti (szervkereskedelem) felelősségét. Mindenkinek a felelősségéről beszél, csak a sajátjáról hallgat mélyen. Olyan tényeket tár a nyilvánosság elé, amelynek a fele sem igaz és olyanokról nem beszél, amelyek az Ő felelősségére vonatkoznának. Próbál az emberek hiszékenységére hatni hazugságokkal. Végül is egy politikusnak ez nagy erénye.

Ennyi bevezető után leírnám az események hiteles történetét, a gyermek korházba szállításáig.

Ezt azért tudom megtenni, mert az én házamban vendégeskedtek, és tőlünk vitte el a rohamkocsi a picit. Állítása szerint mi romlott ételt adtunk a feleségének. Ha így is lett volna, akkor a felesége lett volna rosszul és nem a gyerek kapott volna agyvérzést pár óra múlva. Engedje meg, hogy magamról annyit írjak, hogy 62 éves vagyok és 13 éve vegetáriánus. Orvoshoz ha lehet csak végső esetben fordulok. Ilyen a jogosítvány, sportorvos, és ha egy sérülést össze kell foltozni rajtam, vagy törött csontomat helyre kell rakni.

Nos ezek után 2013.01.01. nap eseményei:

2012. december 31.-én egy szilveszteri rendezvényen vettünk részt, ahol ott volt Csaba és családja és még száz ember (egy felelősségteljes szülő így gondoskodik gyermeke pihenéséről). Megkértek minket, hogy pár napot Ada és a két gyermekük nálunk tölthessen, mert otthonukban rossz a fűtés, és amíg a Csaba azt megjavítja és kitakarít (már előtte való tél végén nem működött jól) a két gyerek legyen normális körülmények között. Megmondtuk nekik, csak az elsejét tudjuk vállalni, mert másnap már dolgozunk, és nem leszünk otthon. Ők 22,00 óra után mentek el a rendezvényről.

Csaba el is hozta a családját 1.-én délelőtt. A feleségem látta, hogy Ada fáradt és felajánlotta neki többször is a nap folyamán, hogy pihenjen a picivel a hálószobában. Ezt nem vette igénybe. Délután én és a feleségem három órakor elmentünk otthonról egy meghívásnak eleget tenni. Amíg távol voltunk egy hölgy, közös ismerősünk jött a Csaba kérésére, hogy ne legyen egyedül a családja. Hat óra körül értünk haza. Azzal fogadtak, hogy valami nagy baj van a gyerekkel, többször sugárban hányt. Már nem szopik. A feleségem odament a babához , fölé hajolt és ebben a pillanatban Őt is lehányta. A hányadék véres volt. Mondtuk, hogy ide orvost kell hívni. Ekkor kiderült, hogy a fiam már felhívta az ügyeletet, de Ada nem engedte kihívni az orvosokat, mert erről csak a férje dönthet. Közös ismerősünk már az első hányás után felhívta a Csabát, hogy baj van, de Ő azzal a megjegyzéssel, hogy ezzel a gyerekkel mindig baj volt nem jött. A többszöri hányás után Ada újra felhívta a férjét és követelte, hogy jöjjön, mert baj van. Egy óra múlva ért oda ( Diósd-ról Érdre).

Mindenki azt remélte, hogy megoldja a problémát. Hát nem így történt. Még órákig nem engedte, hogy kihívjuk az ügyeletet. Csak akkor volt hajlandó engedni, amikor a felesége sírva követelte, hogy tegyünk valamit, mert a picinek fennakadt, kifordult, és megdagadt a szeme, lefittyedt az ajka.

Az agresszív Ursulának beállított ügyeletes doktornő (160 cm magas és 60 kg), negyedórán belül ott volt. A dohányzóasztalra plédet és lepedőt terítettünk és ott kezdte vizsgálni a picit. Nem nyomkodta a fejét, mint ahogy azt az édesapa előadta. Úgy bánt a gyerekkel, 30 éves tapasztalattal a háta mögött, ahogy egy hat hetes gyermekkel kell. Az első kérdése az volt a vizsgálat után, hogy a gyerek kapott-e K vitamint (Ön mint tájékozott riporter biztosan tudja, hogy milyen szerepet játszik). A Csaba válasza „nem” volt, Ezért a doktornő úgy döntött, hogy a gyereknek infúzióra van szüksége. Mivel az infúzió hideg volt meg akarta melegíttetni mikróban. Na ekkor kezdődött a Csaba műsora, amely a továbbiakban csak fokozódott. Elkezdett üvölteni, hogy mikróban nem engedi. Megjegyzem ebben egyetértettem vele. Végül forró vízben történ a melegítés. Ezután a doktornő be akarta kötni az infúziót a gyerek fejbőre alá egy érbe. Amint az apuka meglátta a szándékot, újra üvöltve tiltotta meg ( Mit képzel fejbe szúrja a gyerekemet? Ki akarja nyírni?). Ezután akármit akart csinálni a doktornő, üvöltve kötött belé. Ezek után mondta az ügyeletes, hogyha nem hagyja ellátni a gyereket írja alá a nyilatkozatot. Miközben a nyilatkozattal foglalkoztak a gyerek rosszabbul lett. Az édesanya sírva követelte, hogy tegyünk valamit. Ezután az ügyeletes kihívta a gyermekmentőt. Negyedórán belül ott voltak. A kiérkező orvos ránézett a gyerekre és azonnal hívta a rohamkocsit. Fél óra múlva ott voltak. Egy idősebb doktornő megnézte a gyereket, nem kérdezett semmit, bebugyolálta a plédbe és kivitte a rohamkocsiba. A Csaba be akart menni a mentőbe, de tudtára adták, hogy amíg a gyereket nem stabilizálják, addig oda senki nem mehet. Az apuka üvöltött az utcán, hogy kínozzák, kinyírják a gyerekét. A mentő ajtajánál ugrálva igyekezett fényképeket készíteni a mobiljával. Utána nyakába vette a feleségét, hogy belásson a mentőbe. Amikor indulni lehetett, kiszóltak, hogy az édesanya üljön be és menjen velük. Közölték, hogy melyik kórházba viszik a picit.

A Csaba autójával én is bementem a kórházba. Mire mi beértünk a gyereket már az intenzíven próbálták megmenteni. Csaba ott is folytatta az üvöltözést a korábbi vádjait hangoztatva. A viselkedése miatt oda kellet hívni a biztonsági őrt. Egy idő után megelégeltem a minősíthetetlen viselkedését. Megmondtam neki, hogy Te barom azokat szidod akik a gyereked életéért küzdenek? Ezután kb. éjfélkor otthagytam Őket mert már elegem lett ebből a műsorból.

Amikor rendőrségi ügy lett az esetből a feleségemet tanúként hallgatták ki.

A felelősségteljes szülőként képviselőnek induló Labant Csaba arra próbálta rávenni a feleségemet, mondja azt a tanúvallomásában, hogy amikor a gyereket elvitte a mentő, semmi baja nem volt. Tehát hamis tanúzásra bíztatta. Amikor ezt visszautasította, nyilvánosság előtt üvöltözött, vele.

Tisztelettel!

Cseh Zoltán"[17]

A szülői reakció

Egy ilyen tragédiát természetesen nem lehett könnyű átélni. A VNTV-nek adott interjújában Csaba úgy nyilatkozott, hogy az orvosok hidegvérrel meggyilkolták a gyereket a szerveiért. A baba külön gyászoldalt kapott a Facebookon, ahova Csaba a saját tévképzetes elméleteit írta ki, majd megosztotta őket többek között az "Oltáskritikus Életvédők" oldalán is. A megosztások már eltűntek, de több fórumon is megtalálhatóak[18][19][20].

„Elrablói és gyilkosai felelni fognak bűnszövetkezetben elkövetett gaztetteikért. Folyik a nyomozás... Nem engedjük elmaszatolni az ügyet! Vállalta a mártírhalált, hogy megmutassa: 2013-ban, Magyarországon az orvos minden törvények felett áll, gátlástalanul gyilkolhat, ha kedve-érdeke úgy kívánja.”
Szeretett kisfiunk ma lenne 1 éves...

„Mindezek után még a mentőben erősen beütődött a tarkója a hordágyba - nem tudni, hogy gondatlanságból vagy szándékosságból tették-e...”
Labant Csaba, aki nem is ült a mentőben

Linkek

Források

 1. "...ezért mozgalmat indítottam Oltáskritikus Életvédők Szövetsége néven a Facebookon " http://naturahirek.com/author/labant-csaba/
 2. http://gepnarancs.hu/2015/07/hej-beojtott-viragom/
 3. http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5867&c_start=0
 4. http://naturahirek.com/author/labant-csaba/
 5. https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkesztővita:Labant_Csaba
 6. https://hu.wikipedia.org/wiki/Wikipédia:Törlésre_javasolt_lapok/Labant_Csaba
 7. http://budapestkornyekitorvenyszek.birosag.hu/targyalasi-jegyzek/20180104/7b262017
 8. https://tenyek.hu/belfold/253141_nem-hivtak-orvost-meghalt-a-gyerek.html
 9. https://index.hu/belfold/2018/01/12/oltasellenes_hazaspar_meghalt_gyerek_birosag_targyalas_per/
 10. https://24.hu/belfold/2018/01/12/emberolessel-vadoljak-az-oltasellenes-mozgalom-vezetojet/
 11. http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/megrazo-reszletek-az-oltasellenes-par-elhunyt-babajarol/kh9sgr2
 12. https://www.nlcafe.hu/ezvan/20180112/az-oltasellenes-szulok-szandekosan-akadalyoztak-beteg-gyermekuk-ellatasat/
 13. https://lajk.startlap.hu/2018/01/12/meghalt-magyar-oltasellenes-mozgalom-vezetojenek-endre-babaja-indul-targyalas/
 14. http://budapestkornyekitorvenyszek.birosag.hu/targyalasi-jegyzek/20180314/7b262017
 15. https://index.hu/belfold/2018/03/22/oltasellenes_hazaspar_l.csaba_targyalas/
 16. https://www.youtube.com/watch?v=WDysQ-5L8Eg
 17. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-kerdesek__6529133-van-informacio-arrol-hogy-mi-lett-labant-endre-baba-gyilkosaival
 18. https://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&csatid=&topicid=312976
 19. http://forum.szkeptikus.hu/viewtopic.php?t=581&start=650
 20. http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5867&c_start=10
Advertisement